Pekintaş Gurubu Başkanlığı tarafından organize edilerek Düzce ve ilçelerine gezi düzenleyen Woswosçular, Akçakoca’ya da uğrayarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak’ın eşliğinde Akçakoca’ya gelen kafile, birbirinden renkli Volkswagen araç ve karavanlarıyla ilgi çekti. Wolkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği üyeleri, Düzce’de Aluform Pekintaş’ın yaptığı karşılama sonrasında Konuralp Müzesi ve Antik Tiyatroyu ziyaret ettiklerini söylerken, daha sonra geldikleri Akçakoca’da ilçenin doğal güzelliklerinden etkilendiklerini ifade ettiler.

Akçakoca’da şehir içinde bir süre tur atan grup daha sonra Fakıllı Mağarası, Balıkçı Barınağı ve Akçakoca sahil boyunu turladılar. Ardından Edilli Sahilini görmeye giden grup, geceleyin Huzur Tatil Köyünde kamp yaptılar.

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, yağmur- çamur demeden ‘’Dört mevsim Düzce’’ sloganıyla yapılan gezi programının konuklara keyifli anlar yaşattığını belirtirken, ziyaretçilerin Düzce’nin doğal, tarihi ve kültürel değerlerine hayran kaldıklarını da sözlerine ekledi.