Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında İstanbul Komedi Tiyatrosu’nun sahnelediği ’Aşka Olan Meylim Senin Yüzünden’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi topladı.

Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği ve Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde sahnelenen 2 perdelik tiyatro oyununu, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Cengizhan Aktan, Feyzi Engin ile Belediye Meclis Üyeleri Nurgül Yıldırım, İbrahim Dinç, Feridun Tümer ve Neval Karaatlı ile 250’ye yakın tiyatrosever izledi.

Birçok kişi biletlerin tükenmiş olması nedeniyle salon kapısından geri dönerken çok sayıda vatandaş da temin edilen taburelerde oyunu ilgiyle izledi. Ünlü televizyon ve tiyatro oyuncuları Hande Katipoğlu, Fatoş Kabasakal, İrfan Kangı ve Kayra Şenocak’ın rol aldığı, dekorunu Recep Bilen’in tasarladığı, afişini de Emre Molaoğlu’un hazırladığı oyunda aileler arasında yaşanan tartışmalar ve sonrasında yaşanan barışmalar komedi şeklinde sahnelendi. Beğeniyle izlenen oyunun ardından sahneye gelen Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, oyuncuları tek tek kutladı ve bir buket çiçek hediye ederek, oyunu izlemeye gelen tiyatroseverlere de teşekkür etti.

FATOŞ KABASAKAL, "MEMLEKETİMDE İLK DEFA BİR OYUNDA SAHNE ALMAK BENİ MUTLU ETTİ"

Oyunda rol alan ve aslen Keşanlı olan Fatoş Kabasakal da, kendisinin Keşanlı olduğunu belirterek, "Memleketim olan Keşan’da ilk kez bir oyunda sahne almak beni çok mutlu etti. Hemşehrilerimin karşısında sahne almak beni çok heyecanlandırdı. Bizlere bu imkanı sağlayan ve Keşanlı hemşehrilerimle buluşmamızı sağlayan Keşan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özcan’a ve bizleri salonda yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime de tüm ekibim adına teşekkür ediyorum" dedi.