Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 25-26-27 tarihlerinde kentte düzenlenen 4. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’ne katılan ciğercilere teşekkür belgesi verdi.

Edirne Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen programa, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Hakan İşçan ve tava ciğer esnafları katıldı. Belediye Başkanı Gürkan, 25-26-27 tarihlerinde kentte düzenlenen 4. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’ne katılım gösteren tüm ciğercilere, emek ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜRKAN’DAN, TAVA CİĞER VE CİĞERCİ HEYKELİNE PROJE SÖZÜ

Edirne’den Türkiye’ye ve dünyaya tarihi tava ciğerin tanıtımını yaparak kente büyük katkıda bulunan ciğercilerin istek ve önerilerini de dinleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’ın önerisi üzerine, ‘Tava Ciğer ve Ciğerci’ heykeli için yer ve proje sözü verdi.

Edirne belediye Başkanı Recep Gürkan, festivale katılan 15 ciğer esnafına katılım ve teşekkür belgelerini takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.