Havsa İlçe Kongresini yapan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, Süloğlu İlçe Kongresini de gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya ile Süloğlu İlçe Teşkilatı ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Çalışanın, üretenin emeğinin karşılığını alması için ciddi ve milli bir plana ihtiyaç var. Köylerimiz sıkıntı içinde. Gençlerimiz geleceğe ilişkin umut görmediği için köylerimizde durmuyor. Üretenin köyünden kopmaması için acil tedbirler alınmalıdır. Tarım ve hayvancılık bankaların insafına terk edildi. Çiftçinin ve üreticinin boş lafa değil, Saadet Partisine oy vermesi hem kendisinin hem de ülkenin kurtuluşunu temin edecektir" dedi.

İl olarak Edirne’de en canlı teşkilatlara sahip olduklarına işaret eden İriş, "Saadet Partisi ülkemizin tüm ilçelerinde teşkilatı bulunan en büyük siyasi organizasyondur. İlçelerimizin kongrelerini yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefledik. 2015 yılbaşından itibaren de genel seçim seferberliğini başlatacağız" ifadelerini kaydetti.

Saadet Partisi Süloğlu İlçe Teşkilatında yapılan kongrede çıkan tek liste ile eski Başkan Nadir Konak tekrar ilçe başkanı seçildi. Yeni yönetim ise Mustafa Kaçar, Recep Yalçınkaya, Mehmet Ata, Nihat Ekici, Şaban Köken, Hakan Ülkü, Halit Yavaş, İsmail İşbilen, Hüseyin Ter, Sinan Aykut, Ersen Akıncı, Sezgin Ter, Süleyman Bayraktar isimlerinden oluştu.