Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, 21 Mart Down Sendromu günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir şey olduğunu hatırlatırlar” dedi.

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, 21 Mart Down Sendromu günü nedeniyle yayımladığı mesajda, Down Sendromlu hastaların karşılıksız sevdiklerine dikkat çekerek, “Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir şey olduğunu hatırlatırlar” dedi.

“Bir gün değil her gün”

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, "Aramızdaki 1 sayı fark, fark olmasın. Çünkü onlar birer ’Melek Yüzlü’. Down sendromunun bir hastalık değil, farklılık olduğunu herkese duyurmak ve duyarlılığı arttırmak için 2011 yılında Birleşmiş Milletler kararı ile kabul edilmiş bir gündür. Bir gün değil her gün onların ve farklılıklarının farkında olmalıyız. Onlarla hayat daha anlamlı, daha renkli ve daha eğlenceli. Çünkü Down sendromlu bireylerin sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir şey olduğunu hatırlatacağını söyledi.