Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Yarıyılı dersleri, 10 Mart 2014 Pazartesi günü başlayacak. 
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde yürütülecek olan “AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri”nin 10 Mart 2014 Pazartesi günü başlayacağını ifade etti. KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi dersliklerinde yapılacak olan “AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri”nin programlarının belirlendiğini belirten Prof. Dr. Osman Çevik, öğrencilerin 7 Mart 2014 Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğinin altını çizdi.
AÖF derslerine katılmak isteyen öğrenciler, KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliğinden ya da elektronik ortamda alacakları Katılım Formunu doldurup kayıt için ön başvuru yapabilecekler. 
Karaman Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörlüğü gözetim ve denetiminde verilecek olan derslerin tarih ve saatleri ile dersi verecek öğretim üyelerinin isimleri aşağıdaki programda sunulmuştur:



HAFTALIK DERS / ZAMAN / ÖĞRETİM ELEMANI ÇİZELGESİ
İL-İLÇE: KARAMAN – MERKEZ