Karaman’da Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu il genelindeki anasınıfı öğrencilerine yönelik boyama şenliği düzenledi.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen boyama şenliğine Karaman’lı minik öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 6 yüz minik öğrencinin katıldığı “Boyama Şenliği” önce minik öğrencilerin “Anne” temalı resim yapmaları ile başladı, sonra yapılan resimler jüri üyeleri tarafından değerlendirilirken minik öğrenciler okul bahçesinde kurulan eğlenceli oyun alanlarında güzel bir gün geçirdiler.

Okul Müdürü Tanju Yıldırım okul olarak “Boyama Şenliği”  etkinliği ile birlikte minik öğrencilere eğitim öğretim hayatlarının başında farklı bir mutluluk ve heyecan yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.

Yıldırım “Gevher Hatun Koleji olarak Karaman’da hep farklı ve yeni çalışmalara imza atan okulumuz  bu etkinlikle minik öğrencilerimize güzel ve mutlu bir gün yaşattık. Şenliğe katılan bütün öğrencilere, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederiz.” dedi. Bu kadar çok küçük öğrenciyi bir araya toplamaktan, sevindirmekten ve onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yıldırım; "Bu yarışmanın, yavrularımızın özgüven kazanmasında ve sosyalleşmesinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. " dedi.