Karaman RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) ‘ın organize ettiği, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi işbirliği ile birlikte ‘Başarıyı Etkileyen Faktörler ve Sınav Motivasyonu’ Konusunda seminer gerçekleştirildi.

Sabah ve öğleden sonra 2 oturum şeklinde Lise son sınıf öğrencilerine yönelik yapılan seminere yaklaşık 350 öğrenci katıldı.
Seminere ilk etapta, Karaman TOBB Fen Lisesi, Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi, Karaman Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karaman Bifa Anadolu Lisesi, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi son öğrencileri katıldı.
Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ‘nden Yrd. Doç Ahmet Atılgan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozgedik yapılacak olan YGS öncesi başarıyı etkileyen faktörler ve sınav motivasyonu nasıl artırabilinirin önemli ip uçlarını içeren seminer, yararlı ve çok verimli geçti.
Seminere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Atlı, RAM Müdürü Yaşar Göktepe, RAM PDR bölümü personeli, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katılırken, seminerlerin Mayıs ayında da devam edeceği öğrenildi.