AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Morcalı İlk ve Orta Okulu'nda okuyan öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kitap yardımı yapıldı.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Hüseyin Karagöz ve AK Parti Karaman Gençlik Kolları Mali İşler Başkanı Mehmet Emin Karapınar, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte il genelinde belirledikleri okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta, kalem, silgi, defter, boya, kalemtıraş gibi malzemelerin bulunduğu kırtasiye yardımı yaptıklarını söylediler.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldüren ve gönüllerini fetheden yardımla ilgili olarak değerlendirme yapan Sosyal Politikalar Başkanı Hüseyin Karagöz; "Hazırladığımız kırtasiye setlerini, tespit ettiğimiz ekonomik zorluk çeken köylerde yaşayan ailelerin eğitim çağındaki çocuklarına dağıtıyoruz. Eğitimi toplumların gelişmesinde en önemli dayanak olarak gördüğümüz için üzerimize düşen toplumsal sorumluluğumuzun gereğini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.