Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Comenius Okul Ortaklığı Programında projesi kabul edilen, Akçaşehir İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerinden oluşan proje ekibi Polonya yolculuğu öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy'u ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.
Okul Müdürü Mustafa ACAR "Mimarlar ve Şehirler adlı projemiz kapsamında okulumuzun proje ekibinden 4 öğretmen ve 4 öğrenci 30 Eylül-06 Ekim 2012 tarihleri arasında Polonya’da gerçekleştirilecek olan proje toplantısına katılacaktır. Projemizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin mimari ve estetik anlayışlarını geliştirmeyi, AB ülkelerindeki mimari yapılar hakkında bilgi edinmelerini ayrıca kendi kültür ve tarihimizi en iyi şekilde tanıtmayı hedeflemekteyiz" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY, Akçaşehir İlköğretim Okulu proje ekibini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ülkelerin mimari yapıları, ülkelerin sanat dünyası, kültürü, tarihi, gelişmişlik düzeyi ve vizyonları hakkında bizlere önemli bilgiler sunmaktadır. Projeniz süresince yapacağınız inceleme ve gözlemlerinizin sizlerde bir ufuk açacağına inanıyorum. Başarılı proje çalışmanızdan dolayı sizleri kutluyor, gittiğiniz ülkelerde ilimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenizi diliyorum."