Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yönetimi, Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği adı altında sigara fabrikası içerisinde yapılacak olan üniversite hizmet binaları için 10 bin TL bağışta bulundu.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı makamında, AKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kalın, üyeler Mert Başaran, Erhan Yılmaz, Fatih Ünsal, Tarık Akın, Burçin Karakuş ile dernek sekreteri ve dergi editörü Arzu Budak’ı konuk etti. Celal Bayar Üniversitesi adı altında Akhisar yerleşkesi olarak inşa edilen alanın yüzde 80 oranında tamamlandığı ve hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

Dergi reklam gelirini üniversite derneğine bağışladılar

AKGİAD olarak çıkartılan derginin reklam gelirlerini dernek adına Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya takdim ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Özkan Kalın, “Üyeler bireysel olarak destek verdiği gibi dernek olarak ise AKGİAD dergisinin reklam geliri olan 10 bin TL’yi bağışladık. Oda ve STK başkanlarına mevcut oldukları yönetim, meclisine fakülte inşaatının 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim döneminde açılması için üyelerin odalarına baskı yapması gerekiyor. Bu konuda kazanan üyeler ve Akhisar olacaktır. Herkes elini taşın altına koymalıdır, sonuçta kazanan Akhisar ve Akhisar olacak ve bu konuda hassasiyetimiz devam edecektir. Oda başkanları da bu hassasiyete önem vereceklerinden kuşkumuz yoktur” dedi.