Sabiha Gökçen İlköğretim Okulundan Benim Oyuncağım Projesi

Projenin ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Saim Durgun, Okul Müdürü Mustafa Doğan, Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu öğretmenleri ve veliler katıldı

Proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Doğan,''Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu anasınıfları olarak
gerçekleştirdiğimiz  “Benim Oyuncağım Projesi”nde artık malzemeleri kullanarak okul öncesi öğrencilerinin yaratıcılığını geliştirmek, veli katılımını da sağlayıp unutulmaya yüz tutmuş oyuncakları yeniden hatırlatmak amaçlanmıştır. Proje sürecinde velilerimizin de etkin katılımı sağlanmış olup okul,öğrenci,öğretmen diyalogu gerçekleştirilmiştir. Daha sonraki aşamada öğrencilerimiz hazırlamış oldukları oyuncaklarını okulumuz öğretmenleri tarafından oluşturulan jüri huzurunda tanıtmış kendilerini ifade etmeleri sağlanmıştır. Yapılan değerlendirmede özgün dört oyuncak belirlenmiştir. Öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin bu tür çalışmalarını her zaman destekliyoruz. Projede emeği geçen başta okulumuz anasınıfı öğretmenlerimiz, jüri üyesi öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy yaptığı konuşmada öğretmen, öğrenci ve velilerin gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Aksoy konuşmasında,”Böyle bir projede minik ellerle beraber velilerin de desteğini görmek gerçekten sevindirici. Unutulmaya yüz tutmuş, bizlerin çocukluğumuzda oynadığımız oyuncakları bu projede yeni yetişen nesillerin tanıması önemli bir gelişmedir. Aynı zamanda 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında da velilerin bu tür etkinliklere etkin katılımının sağlanması,okula sahip çıkılması açısından sevindiricidir. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.
Konuşmaların ardından proje dahilinde dereceye giren oyuncak sahipleri öğrencilere madalyaları ve diğer bütün öğrencilere kitap hediye edildi.