Ayrancı Yatılı Bölge Ortaokulunda bu yıl 2.sini düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisinin açılışı yapıldı.

Açılış törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Türkcan, İlçe jandarma Komutanı Abdullah Avcu, Belediye Başkan Vekili Cumali Can, İlçe Emniyet Amir Vekili Sedat Göksu, İlçe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Elvan, CHP İlçe Başkanı Ramazan Gökyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Balkaya, Kazım Karabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, İl Strateji Geliştirme  Şubesinden Şemseddin Şahin, ve daire amirleri, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 

Bilim Fuarı Sergisi’nde Matematik, Fen Bilimleri, Müzik, Yabancı Dil, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanlarında toplam da 20 proje sergilendi. 10 danışman öğretmen ve çok sayıda öğrencinin görev yaptığı Bilim fuarı  etkinlikleri tüm gün boyunca devam etti. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler İlçe Kaymakamı Mustafa Türkcan, başarılı projelerinden  dolayı öğretmen ve öğrencileri  kutladı.  

Ayrancı Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi üç gün boyunca ziyaret edilebilecektir.