Sonuçları değerlendiren Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Ün: “Okulumuz yine takdir edilecek bir sonuçla 1. TEOG sınavını zirvede tamamladı. Geride bıraktığımız 14 yılda eğitim ve sınav sistemi birçok değişikliğe uğradı.

Fakat okulumuz her sisteme bir adım önde başladı. Her yıl yapılan sınavların ardından ortaya çıkan tablo, okulumuz adına bir gurur tablosu olarak akıllarda kaldı.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri 8 yıl boyunca çok emek harcayarak bu tabloyu oluşturdular. Yeni bir sınavdan yine alnımızın akıyla çıkmanın sevincini yaşıyoruz.
120 sorudan oluşan sınavda öğrencilerimiz, 107,15 doğru ortalaması ile kendilerinden bekleneni yaptılar.
1 Öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlarken, 3 öğrencimiz 119 doğru, 6 öğrencimiz 118 doğru, 5 öğrencimiz de 117 doğru yaparak Babaoğlu Kolejini yine zirveye taşıdılar.
Her dersten 20 sorunun sorulduğu sınavda Türkçe 8 öğrenci tam puan % 85,85 ortalama, Matematik 24 öğrenci tam puan % 86,15 ortalama, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 44 öğrenci tam puan % 97,70 ortalama, Fen ve Teknoloji 15 öğrenci tam puan % 88 ortalama, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 17 öğrenci tam puan ve 90,55 ortalama, Yabancı Dil 16 öğrenci tam puan % 87,25 ortalama, 120 soruda %90 ortalama ve 107,15 net ortalaması ile TEOG’ un zirvesini elde ettik.
Özgüveni yüksek, akademik donanımı tam, sosyal yönü güçlü iyi insanlar yetiştirmek için çıktığımız eğitim yolculuğunda bu sevinci yaşamamıza katkıda bulunan; Bifa A.Ş. Onursal Başkanı Sayın Yılmaz Babaoğlu’na, Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’ na, Bifa A.Ş. yöneticilerine, desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize, gerek hafta içi gerekse hafta sonu çalışmalarıyla öğrencilerimizi en iyi şekilde sınava hazırlayan okulumuz öğretmenlerine ve yılmadan çalışıp bizleri gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.