Sınav hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ün: “Her yıl 4. 5. ve 6. sınıflar için düzenlediğimiz sınavımızı,  bu yıl yaklaşık iki bin öğrencinin katılımı ile tamamladık. Ortaokulu Babaoğlu Kolejinde okumak isteyen öğrencilere ve okulumuzun mevcut öğrencilerine çeşitli indirim hakkı vermeye yönelik yapmış olduğumuz sınavımız, sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.
Sınavımızın cevap anahtarları www.ozelbabaoglu.k12.tr web sitemizde yayınlandı. Sınav sonuçlarını ve öğrencilerin sınav karnelerini 8 Nisan 2016 Cuma gününe kadar öğrencilerimizin okullarına ulaştırmayı hedefliyoruz. Sınav sonuç karnesinde sınav analizi, öğrencinin verdiği cevaplar ve cevap anahtarı görünecektir.
İlgilerini ve desteklerini esirgemeyen öğrencilere ve ailelerine, ilimizdeki bütün okullarımızın idareci ve öğretmenlerine, okulumuz öğretmenlerine, şehrin on bir farklı bölgesinden öğrencilerimizi alıp güvenli bir şekilde yerlerine ulaştıran Karaman Taşımacılık yetkililerine, ayrıca trafik düzenlemesi için Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet Şahne’ye ve emniyet mensuplarımıza, okulumuzu sınava hazır hale getiren personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.