2012 SBS 1. yerleştirme sonuçları açıklandı. 24 Ağustos 2012 tarihinde açıklanması gereken yerleştirme sonuçları bir hafta önceden açıklandı. SBS sonuçlarının açıklanmasıyla ilimizin en yüksek ortalamasını yaparak SBS’nin 1. si olan  Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu,  her öğrencinin hayali olan  Fen ve Anadolu Liselerine öğrencilerini yerleştirerek, hem bireysel hem de kitlesel başarısını pekiştirdi.
       
Yerleştirme sonuçları ile ilgili açıklama yapan Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu  Müdürü Mustafa Ün:” SBS’ de 12 yıldır il birinciliğini kimseye vermeyen okulumuz, 2012 SBS’de de  Karaman’ın en yüksek ortalamalarını yaparak 12 yıldır olduğu gibi il 1. si olmuş, 436.123  puan ortalamasıyla, kendi rekorlarını kırarak, Türkiye’nin en iyi okulları arasında yer alarak marka haline gelmiş, Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu,  SBS’ nin değişmez adresi olmuş, Karaman ve Türkiye’de zirvedeki yerini sağlamlaştırmıştır.
  
TÜM ÖĞRENCİLER ,  FEN VE ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞTİ…

Yerleştirme sonuçlarına göre,   öğrencilerimizi yine Türkiye’nin ve Karaman’ın en kaliteli okullarına gönderme başarısını elde ettik. Öğrencilerimizi, ilimizdeki ve diğer illerdeki fen liselerine, Sosyal Bilimler Lisesi’ne, Anadolu Öğretmen Lisesi’ne , Anadolu  Liselerine ve   Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne , göndererek, % 100 yerleştirme oranıyla da ilimizde bir rekora daha imza attık. Öğrencilerimizin tamamının fen , öğretmen ve Anadolu Liseleri’ne yerleşmesi büyük bir başarıdır. Yerleştirme sonuçlarının öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olması dileğiyle, mezun ettiğimiz tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar temenni eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.