İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin 09.06.2012 Cumartesi günü girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirme sonuçları 17.08.2012 açıklanmıştır. 1. yerleştime  sonuçlarına göre  öğrencilerimiz :
1 İstanbul Kabataş Erkek Lisesi (İngilizce)
13 Fen Lisesi
8 Anadolu Öğretmen Lisesi
2 Sosyal Bilimler Lisesi
27 Anadoulu Lisesi 
2 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
6 Anadolu İ.H.Liselerine yerleşmişlerdir.
 Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürümüz Mehmet COŞAR:'Başarı Koleji olarak okulumuz önceki yıllarda olduğu gibi yine hem bireysel ve hemde kitlesel başarı elde etmiştir. Sonuçlara göre 1 öğrencimiz İstanbul Kabataş Erkek Lisesini (İngilizce), 13 öğrencimiz Fen Lisesini, 8 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesini, 2 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini, 27 öğrencimiz Anadoulu Lisesini, 2 öğrencimiz Anadolu Sağlık Meslek Lisesini ve 6 Anadolu İ.H.Liselerine Liselerini kazanmış ve okulumuz yerleştirmelerde 59 öğrencimizin tamamı sınavla yerleşilen okullara girerek %100 yerleştirme başarısı elde etmiştir. Bu sonuçlarda okulumuz Devlet Fen Lisesine öğrenci yerleştirme bakımından en çok öğrenciyle il birincisi olmuştur.
Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, onları hiç bir zaman yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim'. dedi.