Ortaokul 8. Sınıf Öğrencilerinin 08.06.2013 Cumartesi Günü Girdiği Seviye Belirleme Sınavı (Sbs) Sınav Sonuçları Bugün Açıklanmıştır.
Açıklamalara Göre Özel Başarı Koleji Öğrencilerinden İlk 100’de 15 Öğrenci Yer Almıştır. Aynı Şekilde 450 Puan’ın Üstünde 24 Öğrencisi Ve 400 Puan’ın Üstünde İse 48 Öğrencisi İle Bu Anlamda İlimizin Zirvesinde Yer Almıştır. Başarı Koleji Öğrencilerinin Genel Net Ortalaması İse 75.43 İle Geçen Yılki Net Ortalamasını Artırmış, Emeklerinin Karşılığını Alarak İlin En Başarılı Okulu Olmuştur.
Açıklama Yapan Okul Müdürü Mehmet Coşar; "Açıklanan Sonuçlara Göre Başarı Koleji Olarak 8. Sınıf Öğrencilerimizin Tamamı 425.975 Puan Ortalamasına Ulaşmış Ve İlimizde Derece Yapmıştır. Bizler Özel Başarı Ailesi Olarak Yıllardır Söylediğimiz Başarı Kelimesinin 3-5 Öğrenci Üzerinde Değil Okulumuz Bünyesindeki Tüm Öğrencilerin Çalışmalarının Sonucu Olduğunu Bir Kez Daha Vurguluyoruz.
 
Hem Tavandaki Hem Tabandaki Tüm Öğrencilerimizle Gurur Duyuyor, Ellerinden Gelen Tüm Çabayı Sarf Ettikleri İçin Kendilerinin Alınlarından Öpüyorum.
Böyle Bir Başarı Elde Eden Öğrencilerimize Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim.  Okulumuzun  Her Alanda Olduğu Gibi Sbs De De Hiçbir Kelime Oyunu Yapmadan Başarısını Olduğu Gibi Kamuoyu İle Paylaşmaktadır.
Bu Başarıda Emeği Geçen Tüm Öğrencilerimize Ve Onları Hiç Bir Zaman Yalnız Bırakmayan Velilerimize Ve Öğretmenlerimize Teşekkür Eder Başarılarının Devamını Dileriz’’ Dedi.
Bu Sonuçlara Göre Yerleştirmeler İçin 15-21 Temmuz 2013 Tarihleri Arasında Tercihler Yapılacak Ve 6 Ağustos 2013’de Sonuçlar Açıklanacaktır.