Kent Konseyi Sağlık Çalışma gurubunun organize ettiği konferansa konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Serap İncedal, sağlıklı bir yaşam için uyulması gereken beslenme kuralları hakkında Karamanlı hanımlara bilgiler verdi.
Konferans öncesi açılış konuşması yapan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven,Karaman Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan çalışma guruplarının sosyal sorumluluk adına gerçekleştirdiği faaliyetlerinden bahsederek, farklı konularda seminer, konferans ve söyleşi türü programların devam edeceğini sözlerine ekledi.
Diyetisyen İncedal. sunumunda; yeterli ve dengeli beslenme için öğün düzenine ve yenilip içilen her gıdaya dikkat edilmesi gerektiğine, günlük alınması gereken kalori miktarı ve meyve-sebze tüketiminin önemine değindi. Hanımlardan günde en az 2 litre su içmeye özen göstermelerini isteyen İncedal, sağlıklı bir yaşam için alınması gereken besin guruplarını tanıttı ve sürekli aynı gıdaların tüketilmemesine vurgu yaptı.
Konferansın sonunda katılımcılara süt ikram edilirken, Diyetisyen Serap İncedal, konuşmasının ardından hanımların sorularını yanıtladı.