Karaman Valiliği, Mevlana Kalkınma Ajansı ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 6-7-8 Ocak 2014 tarihlerinde Odamız da 'Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlenecektir.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay konuyla ilgili açıklamada bulundu. 

Toktay açıklamasında; “Mevlana Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı mali destek çağrıları kapsamında, oda üyelerimizin proje hazırlamaları ve teklif çağrısı hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla  6-7-8 Ocak 2014 tarihlerinde 'Proje Hazırlama Eğitimi' düzenlenecektir.

Geçmiş dönemlerde proje başvurularının yeterli düzeyde olmamasından dolayı MEVKA'nın çağrılarından Karaman yeterince yararlanamamış, istediği oranda destek alamamıştır.

Bu eksikliğin giderilmesi amacı ile 2014 Yılı Mali Destek çağrısında “Bilgi ve Teknoloji” odaklı proje hazırlama düşüncesi olan üyelerimize, proje hazırlama eğitimlerine katılan oda personelimiz yardımcı olacaktır.

MEVKA'nın 2014 Yılı Mali Destek Programından, Karaman olarak azami düzeyde fayda sağlanması amacıyla odamızda düzenlenecek olan eğitime üyelerimizin tamamının katılımını  beklemekteyiz. ” dedi.