Üniversiteli Aktif Gençler Topluluğu tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi konfernas salonunda düzenlenen "Cennete Gidemezsek Yandık" adlı konferansa ilgi yoğun oldu.
Konuyla ilgili görüşlerinizi aktaran ÜNİAK Başkanı Burak Meşe; "Cennete Gidemezsek Yandık" adlı konferansımızı Sayın Ceyhun Yılmaz ve Fatih Yağcı'nın anlatımlarıyla gerçekleştirdik. Etkinliğimiz hem katılımcı sayısı ile hemde katılımcıların konferansımıza aktif katılımları ile kırılması zor bir rekor kırdı. Bu tür etkinliklerimizin Genç nesillerimizi bilinçlendirmek, bilgilendirmek ve eğlendirmek adına artarak devam edecektir. Etkinliğimize katılarak bizleri Yalnız bırakmayan Başta Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörümüz Sabri Gökmen Bey'e, AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Hanımefendiye, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanımız sayın Mustafa Kale'ye, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, protokolünüzün değerli katılımcılarına ve Katılımcı tüm öğrencilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.
Ayrıca konuyla ilgili görüşlerini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale '' ÜNİAK Teşkilatımızı, Burak Meşe Başkanımızı ve bütün ekibini en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu tür anlamlı etkinliklerin artarak devam edeceğinin müjdesini vermekten büyük mutluluk duyuyorum.'' dedi.