Kerim Dereli’nin 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı;
“Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmek ancak kaliteli bir eğitimle mümkün olur”. Türkiye'nin, son yıllarda eğitim-öğretim alanında yapmış olduğu hamleler bunu başaracağını göstermiştir. Okullarımızda eğitim-öğretimin yanında, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönlerinin gelişmesi de bir o kadar önemlidir. En iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır.  

Kıymetli Öğretmenler, her alanda değişimi ve dönüşümü fırsat bilip gelişmenin yönünü ve niteliğini belirleyerek, bilim ve teknolojinin ekonomik ve toplumsal yarar sağlayacak şekilde yenilenmesini sağlayıp, dünyadaki saygınlığımızı artırmak en önemli görevinizdir. Bu süreçte öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek siz değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin sorumluluğundadır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarılara hep birlikte imza atacağız. Sadece öğreten değil, her zaman, ömür boyu öğrenmeyi ilke edinen sizler nitelikli insan yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yaşam biçimi haline getirmişsiniz.

Sevgili Öğrenciler, sizlerin gelecekte ülkemize yapacağınız katkıları görmek bizim için en büyük mutluluktur. Okulda hem yeni bilgiler öğrenecek hem de çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Size her zaman güvendiğimizi bilmenizi istiyoruz.

Değerli Veliler, Çocuklarınız sizlerin en değerli varlığınız olduğunu ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamayı istediğinizi biliyoruz. Ancak iyi bir eğitim için sizlerinde aile içinde uygun bir ortamın oluşturulması gereklidir. Burada sizlere çok önemli görevler düşmektedir. İyi bir eğitim Okul-Aile-Çevre arasındaki işbirliğinden geçmektedir.

Her eğitim öğretim yılını Türkiye'nin aydınlık yarınlarına giden yolda yeni bir başlangıç, altın bir fırsat olarak görüyoruz, Çocuklarımızın eğitimi için, eğitim camiamızın ihtiyaçları için, öğretmenlerimizin layık oldukları şartlara kavuşmaları için her türlü gayreti göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz.

Bu vesileyle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin, İlimizin her yerinde görev yapan eğitim camiasındaki görevlilerimizin yeni Eğitim ve Öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini temenni eder, bu uzun eğitim-öğretim kendilerine başarılar dilerim.
Ahmet Akca’nın 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı 

Ahmet Akca’nın 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı; 

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir.
"Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yeri olan ilköğretim, devamı gelecek uzun bir yolun başlangıcıdır. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Bu nedenle çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz”.

Tüm öğrencilerin ve eğitimcilerin İlköğretim Haftası’nı kutluyorum. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diliyorum.