Dr. Sadık Ahmet İlkokulu ve Özel Aba Şahika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile hazırlanan “Dikkat Eksikliği Tedavisinde Yeni Yaklaşımlar” konulu konferans düzenlendi.
Programa, Karaman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, okul idaresi, aileler, öğrenciler ve katılımcılar katıldı.
Programda açılış konuşması yapan Dr. Sadık Ahmet İlkokul Müdürü İbrahim Dağ; “geleneksel hale getirdiğimiz çocuğumla birlikte okuyorum etkinliğinin dördüncüsünü yapıyoruz. 4 yıldır devam ediyoruz. Bu etkinlik boyuncu 250 velimiz dikkat etkinliği tedavisinde yeni yaklaşımlar isimli kitabını okudu. Tüm zorluklara rağmen 70 velimiz bizimle birlikte sınava girdi. Cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Etkinliğe gönülden destek veren herkes bizim birincimiz. Okumanın değeri anlamında eğer rol ve model olabildiysek, biz elimizdeki kitabı okurken çocuklarımız gördüyse ve biz buna vesil olabildiysek, bunun yanında çocuğum ders çalışmakta zorlanıyor acaba ne yapabilirim sorusuna cevap bulabildiysek ne mutlu bize. Biz bu etkinlikte başarıya ulaşmış kabul ediyoruz.” dedi.
“Çocuğumla Birlikte Okuyorum” etkinliği ödül töreninin yapılmasının ardından ilkokul öğrencileri tarafından “Öğrendim Ki” şiiri okundu.
Ardından, Uzman Psikolog Ramazan Şimşek “Dikkat Eksikliği Tedavisinde Yeni Yaklaşımlar” konusunu ailelere anlattı.
“Çocuğumla Birlikte Okuyorum” etkinliğinde dereceye giren veliler;
Dr. Sadık Ahmet İlkokulu’ndan
Ayşe Soysal, Ela Sunaoğlu, Derya Oğuzçam
Özel Aba Şahika Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden
Elif Zeybek, Şerife Güleç, Hacer Arı