Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından, 2017-2018 dönemi içerisinde yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirmek, kişisel gelişimlerine ve dil becerilerine katkı sağlamak için her dönem olduğu gibi bu dönem de İngilizce Dil Eğitimi kursu açılacak.

Çocuk Grupları;

Bu yaz 2 farklı çocuk grubu oluşturulacaktır. İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için, 2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için olacaktır.
 
İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için açılacak olan kursumuzda görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacaktır. Mekan dışı aktiviteler, takım çalışmaları ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecektir. Kağıt kalem ile yazılı dersler yapılmayacaktır.

2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için açılacak kursumuzda görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacaktır. Mekan dışı aktiviteler ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecektir. Ayrıca çocuklarımızın ingilizce yazma ve okuma becerilerini geliştirecek şekilde dersler işlenecektir.

Her iki çocuk grubu İngilizce Dil Eğitimi kurslarımız haftasonu ve toplamda haftada 4 ders saati olacaktır. Kursumuz 3 ay sürecek olup, kurs boyunca toplamda 60 ders saati ders yapılacaktır. 

Yetişkin Grubu;

İngilizce konuşabilen alanında deneyimli öğretmenlerimiz eşliğinde bu dönem yetişkin grubu derslerimiz 3 ay sürecek olup toplamda 100 ders saati şeklinde olacaktır. Lise dengi ve üzeri yaş grubu kayıt yaptırabilirler.

Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeyi hedeflediğimiz İngilizce Dil Eğitimi kursumuzda, Grammer derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacaktır. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum." gibi söylemleriniz kurs bitiminde son bulacaktır. 

Kursumuzu başarıyla tamamlayan öğrenciler Başarı Sertifikası ile ödüllendilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklardır.

Kayıt Başlama Tarihi: 11 Eylül 2017, Pazartesi
Tüm gruplar için Kurs Başlama Tarihi : 9 Ekim 2017, Pazartesi

Not: Eksik kalan kurs saatlerinin telafisi, kurs tarihleri içerisinde, ortak karar doğrultusunda, kursların toplam saatini tamamlamak üzere işlenecektir. Kursumuz, Üniversite öğrencilerinin vize ve final tarihlerine denk gelen hafta tatil yapılacaktır. Kurslarımıza kayıt yaptıranların, derneğimiz çalışmalarının devam ettirilebilmesine katkı sağlamak amaçlı, belli miktarda bağış yapmaları gerekmektedir.

Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için NAS AVM karşısındaki Karaman Gençlik Kulübü Derneğimiz binasına bekliyoruz.

www.karamanyouth.org