İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kardeş Okul Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı’nda kardeş okul olan Güldere İlkokulu’nu ziyaret  etti. Okul idareci, öğretmen ve öğrencilerden oluşan  bir grup burada bayram etkinliklerine katıldı.

Neşeli ve samimi bir havada geçen ziyaret, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından sevinçle karşılandı. Köy halkının da yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte konuşan M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Oral Uykür, “Bugün burada olmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Kardeşlik gününde kardeş okulumuz  Güldere ilkokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte olmak bize güç ve enerji vermektedir. Mehmet Akif Ersoy Lisesi olarak kardeş okul projelerine daima önem verdik. Gelecek ay içerisinde de sizleri Karaman’da misafir etmeyi planlıyoruz.’ dedi.

Törende Mehmet Akif Ersoy Lisesi tarafından toplanan kırtasiye, temizlik ve spor malzemelerinden oluşan hediyeler Okul Müdürü Kemal Alper’e teslim edildi.Daha sonra liseli öğrenciler , minik kardeşleriyle birlikte müzik eşliğinde eğlendiler. Törenden sonra Saklı Cennet'te yapılan piknik ile birlikte günü tamamladılar.