Dursunbey Belediyesi, öğrencinin geleceğini belirleyecek önemli sınavlardan birisi olan TEOG sınavı için öğrencilere sınav seti dağıttı.

Dursunbey Belediyesi, ilçe genelinde TEOG sınavlarına giren öğrencilere sınav seti dağıttı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile dağıtılan sınav setinin organizesini ise Dursunbey Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa gerçekleştirdi. Akbaşlar Ortaokulu, Kavacık Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Sağırlar Ortaokulu, Durabeyler Ortaokulu, Selimağa Ortaokulu, Göbül Ortaokulu, Gökçedağ Ortaokulu, Odaköy Hasan Şen Ortaokulu, Yatılı Bölge Ortaokulunda sınava giren toplam beş yüz civarında öğrenciye içinde sınav kalemi, kalemtıraş, silgi ve su olan set sınav öncesi görevliler tarafından masalara yerleştirildi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, "Büyük heyecan içerisinde olduklarını bildiğimiz gençlerimizi, onlar için önemli olan bu günde yalnız bırakmak istemedik. İlçemizde sınava giren tüm öğrencilerimize destekte bulunmak istedik. Yarın’da devam edecek sınavlarda da yine öğrencilerimize sınav setleri hediye edeceğiz. Sınava giren bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.