Karaman Eğitim Bir Sen Şube Yönetimi İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir İl Müdürü Asım Sutanoğlu'na yeni görevinde başarılar diledikten sonra: "Karaman'da okullarımızı tek tek ziyaret ediyoruz ve sahada tesbit ettiğimiz sorunları rapor halinde milli eğitime sunuyoruz. Bizler sizlerin bu problemlerin üzerine dirayetle gideceğinize inanıyor, eğitimin tarafları olan sivil toplum örgütleriyle yakın diyalog içinde olacağınızı ve sorunları el birliğiyle çözeceğinizi düşünüyoruz.
Son dönemde Milli Eğitim Bakanlığında eğitimde köklü değişiklikler yapıldı, olumlu adımlar atıldı ama eğitim camiasıyla irtibat ve iletişim noktasında bazı sorunlar yaşandı. Bu da moral ve motivasyon kaybına yol açtı. Yeni girilen bu süreçle birlikte bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz. Ayrıca yeni görevlendirilen şube müdürlerinin ehliyet ve liyakat sahibi, herbiri eğitim yöneticisi olan, eğitim camiasında sevilen ve takdir edilen kişilerden oluşmasının Karaman eğitimine yeni bir heyecan ve ivme katacağına inanıyoruz.Fedakarlıkla ve feragat göstererek üstlendikleri bu görevleri mesai mefhumu gözetmeksizin en güzel şekilde yerine getireceklerini düşünüyoruz."
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek:" Başarı tesadüf değildir ve iyi bir ekiple kalıcı olarak sağlanabilir. Bu manada elbette bizler eğitimin sorunlarına vakıf sendikalar, diğer sivil toplum örgütleri ve eğitim yöneticileriyle diyalog içerisinde Karaman eğitimini hem nitelik hem nicelik açısından en üst noktalara taşımaya çalışacağız. "dedi.