09 Kasım 2012 Cuma günü saat 10.00 da gerçekleştirilen kitap dağıtım törenine Karaman Valisi Murat Koca, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy , Bifa Şirketler grubu adına Ali Konukseven katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy yaptığı konuşmasında ilimizde uygulanmakta olan Eğitimde Değerler Eğitimi Projesinde bu ayın konusunun dostluk olduğunu ifade ederek, kitapların da insanların en iyi dostları olduğunu belirterek, kitap dağıtımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bifa Şirketler Grubu adına programa katılan Ali KOonukseven ise Bifa olarak her yıl ilimizdeki okullara belirli sayıda kitap dağıttıklarını ifade ederek, kitap dağıtım kampanyasının devam edeceğini belirtti.

Vali Murat Koca ise eğitime verdikleri destekten dolayı Bifa Şirketler grubuna teşekkür ederek, öğrencilerden bu anlamlı kampanyadan en iyi şekilde yararlanmalarını tavsiye etti. Konuşmaların ardından Vali Koca ve beraberindekiler Vali Ali Akan İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan öğrencilere kitap dağıttılar. Kitap dağıtım programının ardından Vali Koca okul öğretmenleri ve idarecileriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.