Müdürlük konu ile ilgili yaptığı açıklamda;’’Sağlık Hizmetlerinin ilimiz genelinde daha etkin, hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için sağlık alanında meydana gelen gelişmeler Müdürlüğümüz tarafından sürekli takip edilmekte ve uygulanmaktadır. Bu gelişmelerin halkımıza ve personelimize en iyi şekilde yansıtılabilmesi için düzenli periyodlarla halk eğitimleri ve hizmet içi eğitimler düzenlenecektir. Yoğun bir iş temposunda çalışan personelimizin, bu yoğun tempo ile başa çıkabilmeleri için etkili iletişim ve stresle başa çıkma yöntemleri gibi konularda kendilerini geliştirmesi iş başarısında çok büyük önem arz etmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Ali Rıza Altunsoy“Sağlık hizmetlerinin komplike bir yapıya sahip olması nedeni ile idareci ve tüm çalışanlarımızın her türlü yeniliğe ve gelişmelere açık olması, bunları yakından takip etmesi gerekmektedir. Çalışan-İdareciler arasında etkileşim ve takım ruhunun oluşturulabilmesi çok önemlidir. Modern yönetim anlayışı da bunları öngörmektedir. Müdürlük olarak bu tür çalışmaları çok önemsemekteyiz ve bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün bu çalışmaların kazanımının, işinden mutlu personel ve daha verimli bir sağlık hizmeti olacağı kanaatindeyiz" dedi.

Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün ev sahipliği yaptığı eğitime İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve diğer Şube Müdürlerimiz de katılmıştır. Sağlık personelimize ve idarecilerimize yönelik düzenlenen eğitim, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hatice Yalçın tarafından verildi. Verimli ve keyifli bir şekilde geçen eğitim programına katılan değerli hocamıza ve katılımcılara teşekkür ederiz,’’dedi.