Anadili Fransızca olan gönüllü üyeleri tarafından verilecek olan Fransızca Dil Eğitiminin ders anlatım dili İngilizce olacak. Ders boyunca yardımcı öğretmenler eşliğinde çeviri desteği verilecek. 17 Kasımda başlayacak olan Fransızca Dil Eğitimi kayıtları 13 Kasım tarihinde son bulacak, kontenjanla sınırlı olan eğitim 2 ay sürecek olup, haftada 1 gün (Perşembe günleri) 3 ders saati şeklinde olacak.

Devam eden İngilizce Dil Eğitimi Yetişkin ve Çocuk grubu, teorik ve pratik bilgiler eşliğinde ve yabancı gönüllüler ile birlikte yetişkinler için “Dil Cafesi” formatıyla tamamen konuşmaya yönelik, çocuklar için oyunlarla öğrenme sağlanan eğitimlerin yeni dönem kayıtları hakkında kulüp binasından bilgi alınabilir.

Devam eden İspanyolca Dil Eğitimi, teorik ve pratik bilgiler eşliğinde anadili İspanyolca olan stajyerleri tarafından verilmekte olup, yeni dönemde İspanyolca kursu kayıtları olmayacak.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği bünyesinde barındırdığı farklı milletlerden gönüllü üyeleri ve yereldeki gönüllü üyeleri ile birlikte Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu. Dil eğitimlerinin yanı sıra birçok farklı etkinlik, uluslararası projeler, geziler ve çeşitli aktiviteler yürütmekte.

Kayıt ve Bilgi için adres; Külhan Mh. Kemal Kaynaş Cd. 021 Sk. No:66/A Merkez Karaman (NAS AVM Karşısı)