Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa TOKTAY, Karaman İl özel İdaresi Genel Sekreteri Salih BALDIZ,  Karsiad eski başkanı Ali KAMER, İş Adamı Lütfi ARSLAN, İş Adamı Hilmi BEYDİLLİ Gevher Hatun kolejini ziyaret ettiler. Okul hakkında okul müdürü Ali Celal ÖZTAN’dan bilgi alan ziyaretçiler öğle yemeğini yedikten sonra okulu gezdiler.
Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa TOKTAY “ Karamanın eğitim ve ekonomisi için mükemmel bir okul olmuş. Geçmişi kadar köklü tarihi ile Türkiye’ye ekonomisi ile yön veren ilimiz eğitimde de iddialı olduğunu Gevher Hatun Koleji ile göstermektedir. Çağdaş eğitim sisteminde olması gereken global ufuk bu okuldaki öğrencilerde olmazsa olmaz parça haline gelmiş, ülkemizin gelecek nesillerinin teminatı olmuştur. Gevher Hatun Kolejinde emeği olan işadamlarına, hayır sahiplerine teşekkür ederim. Eğitime yapılan yatırım boşa gitmeyecek, Karamanımızı ve Türkiyemizi geleceğe taşıyacaktır.” dedi.
Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Ali Celal ÖZTAN “ Ülkemizin ekonomik yönden kalkınması için dürüst, nitelikli insan yetiştirmek  eğitimin bir parçasıdır. Kolejimizde akademik başarının yanında topluma kazandıracağımız nesillerin bizim kültürümüz ve ananelerimize uygun olması çok önemlidir. Milli eğitimin amaçlarından olan talim ve terbiyenin hakkı ile verilmesi için öğretmen kadromuzla ar-ge çalışmaları yaparak karamana gönülden hizmet ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa TOKTAY’A, Karaman İl özel İdaresi Genel Sekreteri Salih BALDIZ’A,  Karsiad eski başkanı Ali KAMER’E, İş Adamı Lütfi ARSLAN’A, İş Adamı Hilmi BEYDİLLİ’YE Teşekkür ederim. “ dedi.