Öğrencilerin okudukları şiirler ve tiyatro gösterisinin sonunda sahneye gelen sınıf öğretmeni Özden Öztol ve öğrencileri Şehit Annelerine gül taktim etti.
2-A sınıfı Öğretmeni Özden Öztol; "Öğrencilerimizin hangi işi yaparlarsa yapsınlar Hakkı'nı vererek yapmalarını istiyorum ve öyle yetiştirmeye çalışıyorum. Gerçek milliyetçilik vatana millete faydalı olmaktır. Çocuklarımızın da vatana millete faydalı olmaları için çalışıyoruz. Bugün aramızda çok özel misafirlerimiz var. Şehit Anneleri buradalar. Sizin çocuklarınız Peygamber Efendimiz (SAV) komşuları, gül Peygamber efendimizin kokusu, çocuklarımızda evlat kokuyorlar. Şimdi çocuklarımız sizlere Peygamber Efendimizin Gül'lerini hediye edecekler." dedi ve Şehit Annelerini tek tek sahneye çağırdı.
Sahneye gelen Şehit Annelerine 2-A sınıfı öğrencileri gül verdiler. Programı izleyen öğrenci velileri göz yaşlarına hakim olamadı. Sahnede bulunan Şehit annelerinin de ağladığı görüldü. Programa Şehit Selami Kan'ın annesi, Şehit Mehmet Altunbaş'ın annesi, Şehit Ferhat Şarla'nın annesi, Şehit Cafer Ak'nın annesi, Şehit Kenan Koç'un annesi, Şehit Ersoy Sert'in annesi katıldı.