Özel İhlas Anadolu ve İhlas Fen Lisesi’nin yabancı dil kulübü Hands Together ve sosyal sorumluluk kulübü Umut Ağacı’nın üye öğrencileri Edirne Enez’deki Yenice İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek İngilizce derslerinde çeşitli aktiviteler yaptılar.

Yapılan etkinliklerde öğrenciler girdikleri sınıflarda kendi hazırladıkları İngilizce materyalleri kullanırlarken İngilizce oyunlarla da pekiştirici çalışmalar yaptılar. İlkokul ve ortaokul İngilizce konularına uygun hazırlanan poster, flashcard ve oyunlar ile İhlas Koleji öğrencileri İngilizce derslerini gerçekleştirdiler. Oldukça zevkli ve eğlenceli geçen derslerle kardeş okul Yenice İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri İngilizceyi daha çok sevdiler.

“Sosyal sorumluluk bilincine sahip gençler yetiştiriyoruz.”

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin organizasyonu gerçekleştiren öğrencilere ve danışman öğretmenlere teşekkür etti. Kurum olarak değerler eğitimine çok önem verdiklerinin altını çizen Yeltekin, “Gençlerimiz bizlerin geleceği. Onların akademik başarılar elde etmelerinin yanı sıra değerlerine sahip çıkan bireyler olarak da kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Biz kurum olarak buna temel eğitim felsefemiz içerisinde yer veriyoruz. Bir İhlas Koleji öğrencisi hem akademik açıdan gerekli desteği alıyor hem de değerler eğitimiyle sosyal sorumluluk bilincine sahip oluyor” dedi.