Yeni Yılın eğitim öğretim yılında ilk sezon kapandı. Karaman’da karnelerini alan öğrenciler ilk heyecan ve mutluluğunu arkadaşları ile yaşadı.
17 Eylül 2012'de başlayan 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısı, dün sona erdi.
Karaman’da İlkokul, Ortaokul ve Liselerde okullarda okuyan 49 bin 350 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenlerinde öğrenciler, karneleri almanın ve yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. 


490 öğrenci barındıran okulda toplam 23 sınıfta öğrenciler öğretmenleri eşliğinde tatile girmenin heyecanı ile aldıkları karnelerde derslerdeki başarı notlarını bu ilk heyecanda arkadaşları ile paylaştı. 1 F sınıfında öğrenim gören Ayşe Kır ve Büşra Maya’da bu fotoğraf karesinde heyecanı birlikte yaşadı.
Okul Müdürü Abdurrahman Koçak öğrenci velilerine seslenerek çocuklarına karşı, elde ettikleri başarılarının yanı sıra, kırık karne notlarına göre daha hoşgörülü ve duyarlı yaklaşmaya çağırdı. Özel Eğitim sınıfı öğretmeni Kemal Önder Demirkollu bir sezon boyunca birlikte olduğu engelliler sınıfında öğrencileri ile bu ayrıcalıklı günün heyecanını birlikte yaşadı.

Doğum Günü Pastası Süprizi
Öte yandan Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni Tülay Yapar için minik öğrenci velilerinden bir doğum günü sürprizi vardı. Velilerin hazırlattığı doğum günü pastasını öğrenciler öğretmenlerine ikram etti.
2 bin 921 öğretmen ve 49 bin 350 öğrenci, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından 11 Şubat'ta ders başı yapacak. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı 14 Haziran 2013'te sona erecek.