İstanbul Fatih Koleji tarafından düzenlenen 8. E-Dream Bilişim Olimpiyatları organizasyonuna Özel Başarı İlköğretim Okulu "FATİH SULTAN MEHMET" isimli projesi ile katıldı. Organizasyona 2000'in üzerinde Okul 4500'ü aşkın proje başvurmuş, bu başvurulardan 191 tanesi büyük finallere katılmaya hak kazanmıştı. "FATİH SULTAN MEHMET" isimli projesi ile kendi kategorisinde ilk 30'a giren Başarı Koleji  öğrencisi Ahmet KARAZOR 28 Nisan Cumartesi günü İstanbul Fatih Üniversitesinde yapılan büyük finalde ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir. Ülkemiz genelinde düzenlenen bu yarışmada Ahmet KARAZOR "FATİH SULTAN MEHMET" isimli projesi MANSİYON ödülü almışlardır.

Yine İstanbul Fatih Kolejince bu yıl 8. si düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatında (SOBİO) Türkiye'den sahne sanatları kategorisinde Başarı Kolejinin gösterisi ilk elemeleri geçerek ilk finallere kalmıştı. İstanbulda yapılan final yarışmasında Başarı Koleji  öğrenciler üstün performans göstererek  Bronz Madalya ile ödüllendirilmişlerdir.
6. Sınıf öğrencileri Eslem GENCER, İrem DEMİRÇİLER, Seda GÖKALP, Gamze GÖZEN ve Ayşegül ÖZKAN'ın senaryosunu yazdıkları "KADINA ŞİDDETE SON" isimli  oyunu sergilediler ve gösteri sonunda izleyicilerden büyük alkış topladılar.
Her iki yarışmada emeği geçen Özel Başarı İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini kutlar başarılarının devamını dileriz.