Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Anneler Gününe özel Karaman Sosyal Tesislerinde öğretmen ve velileriyle kahvaltılı programda buluştu.

Programa okul sahibi Osman Avcıoğlu, kurum ortağı Mevlüt Yeniay, okul idarecileri, okul öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

Katılımcılara yönelik konuşma yapan Osman Avcıoğlu Karaman'a Avrupa standartlarında muhteşem bir okul kazandıracaklarını ifade etti.

Avcıoğlu konuşmasının devamında; '' Anneler günü ile ilgili bu güzel toplantımıza hoş geldiniz. Cennet bile annelerin sizlerin ayağındadır. Baş tacımızsınnız 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılında başladığımız eğitimimizde sizlerin de sayesinde  tam kapasiteye ulaştık. Şu anda okulumuza kayıt alamıyoruz. Bizde bunu görerek Karaman'da Avrupa standartlarında bir okul açma kararı verdik. Allah nasip ederse 2016-20167 eğitim öğretim yılında açacağımız bu okul şimdiden Karaman'a ve sizlere hayırlı uğurlu olsun. Karaman'da çıktığımız bu yolda, Karaman'ın eksiklerini tespit ettik, fizibilite çalışmaları yaptık. Hakikaten Karaman'da bir okul öncesi ihtiyacını gördük. Ne kadar tasvip etmesekte Karaman şartlarında mecbur olan bir binanın altında okulumuzu açtık. Sizlerin sayesinde okulumuzu doldurduk. Arkadaşlarla oturduk istişare ettik. İç Anadolu bölgesini gezdik. Konya'da bile olmayan, Karaman'da bir yeni bir okul daha açalım dedik. 1. senesinde bir şirket bu kadar büyük bir yatırıma girmez. Ancak biz bunu gördük. Avrupa standartlarında, yerleşimi, sınıfları, alt yapı düzeniyle bahçesiyle muazzam bir okul yapalım dedik. Mevcut okulumuzda 0-36 ay grubun da ki çocuklarımız eğitimine devam edecek. Yani 0 ila 3 yaşında ki çocuklarımız burada devam edecek. Yeni açacağımız okulumuzda akademik bir eğitim sistemiyle 36-72 arasında ki öğrencileri kabul edeceğiz. Bizden mezun olacak öğrenciler mezun olduktan sonra 1. sınıfa devam edecekler. Yeni okulumuzda da mevcut okulumuzda ki gibi, jimnastik, halk oyunları, biraz daha ingilizce eğitimini artırmayı planlıyoruz. Ama herşeyden önemlisi çocuklarımızın mutlu olacağı bir okul yapacağız. Okulumuzun temelini attık. Kısmet nasip olursa Ağustos ayında okulumuz failiyete geçecek. 'dedi.

Program kurum sahiplerinin velileriyle sohbet etmesinin ardından sona erdi.

Osman Avcıoğlu Kurumlarının 36- 72 ay arasında eğitim görecek olan öğrencilerin yeni okul binasının Yeşilada Mahallesi Yeşil Cami arkasında temellerinin atıldığı ve inşaatın hızlı büyüdüğü öğrenildi.