Silifke Uygulamalı Teknoloji Yüksekokulu Akıllı Sınıfında yapılan uygulamalı eğitimde Erasmus+ ve Proje Yazma eğitimleri verildi.

Karaman'da, bir çok projesi kabul edilmiş ve başarılı projelere imza atan Ayşe Yağmur Süzer, 5 yıllık tecrübeleri doğrultusunda proje yazma konusunda önemli bilgiler verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Eğitimin sonunda katılımcılara ve KGM Gençlik Kulubü Derneğine teşekkürlerini sunan SUTİYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu Başkanı Fatih Görünü; " Avrupa fırsatlarından faydalanmak hepimiz için önemli olup, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Bu fırsatları yakından dinlemek ve uygulamak için tecrübelerden faydalanmak istedik. Önümüzdeki süreçte bizler de Silifke'de Avrupa Birliği projeleri üretip uygulayacağız. Okulumuzu ve ilçemizi uluslararası arena da temsil etmek için bolca yeni fikirler üreteceğiz. Katılan arkadaşlarıma ve KGM Gençlik Kulübü Derneği'ne teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.