Öğretmenler, aileler ve öğrenciler Aktekke Camii’nde buluştu

Karaman Sabah Dersanesi Anafen Şubesi öğrencileri, öğretmeleri ve aileleri ile birlikte 8 Haziran tarihinde yapılacak Seviye Belirleme Sınavı öncesi Aktekke Camii’nde birlikte dua ettiler. Mevlana Hazretleri’nin annesi Mümine Hatun ile kardeşlerinin ve yakınlarının türbelerinin bulunduğu Aktekke Camii’nde İkindi Namazı sonrası bir araya gelen aileler ve öğretmenler okunan Kuran’ı Kerim Tilaveti sonrası öğrenciler için dua ettiler.

Karaman Sabah Dersanesi Anafen Şubesi Müdürü Cafer Çevik, yıl boyu ders çalışarak, etütlerle eksiklerini tamamlayarak fiili dualarını yapan öğrencileri için kavli duayı da yapmayı düşündüklerini, Miraç Kandili’nin eda edileceği günü de fırsat bilerek Aktekke Camii’nde buluştuklarını söyledi. Çevik, Türkiye’nin her anlamda huzurlu devlet olmasının devamlılığı noktasında gelecek nesillerin iyi yetiştirilmesinin önemine dikkatleri çekerek “Hedeflerin yakalanması, başarının gerçekleşemesi için fiili ve kavli duaya ihtiyaç var.İnşaallah SBS sınavında ortaya konulan gayretin neticesi alınacak.Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bay ve bayan öğrencilerin aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği Aktekke Camii’nde düşünceleri açıklayan öğrenci velisi Sevgi Mutlu, güzel bir mekanda anlamlı bir günde yapılan duaların kabul edileceğine, Yüce Allah’ın her şeyin hayırlısını nasip edeceğini  inandıklarını belirtti.