Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven YGS’nin tüm puan türlerinde Karaman İL Birincisi olan öğrencimiz Yusuf Hamza Çakır LYS’de de başarısını devam ettirerek MF puan türlerinin tamamında Karaman İl Birincisi olmuştur. Genel başarı sıralamasında da MF puan türünde Türkiye 270. si olarak Boğaziçi, ODTÜ gibi Türkiye’nin sayılı okullarında eğitim görmeye hak kazanmıştır.

Dershanemiz LYS de elde ettiği birinciliğin yanında kitlesel olarakta büyük bir başarı yakalayarak ilk bine, ilk onbine ve ilk ellibine birçok öğrenci katmıştır. Bu sonuçların tamamını basın yoluyla halkımızla paylaşacağız.

Her yıl gerek SBS gerekse YGS ve LYS de elde ettiğimiz başarılarla Karaman’da güvenin, disiplinin ve başarının sembolü olduk.

Hedefimiz her zaman çağın gereksinimlerini dikkate alarak ülkemiz adına yüksek nitelikli insan gücü yetiştirmektir. Öğrenci odaklı ve temelinde sevgi olan eğitim anlayışımızla Karaman’ın dört bir yanından farklı okullardan farklı hayallerle gelen öğrencilerimizi Uğur çatısı altında buluşturup onların hayallerinin gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu etmiştir.Bu başarıda emeği geçen başta öğrenci ve velilerimiz olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyorum”.

Konukseven tercih dönemi ile ilgilide uyarılarda da bulunarak yapılacak tercihlerde mutlaka bir uzmandan yardım alınması gerektiğini LYS tercih döneminde 3 rehber öğretmenimizle Karaman’da tüm öğrencilere tercih danışmanlığı yapacaklarını belirtti.