Milli Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatındaki uygulamaları yerinde görmek, merkez teşkilatında yürüyen çalışmalarla ilgili olarak il yetkililerini bilgilendirip, fikirlerini almak ve rehberlik etmek amacıyla; 21-22 Ocak 2013 tarihleri arasında Mersin’de istişare toplantısı düzenlendi.


İlimizi temsilen İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım Sultanoğlu’nun katıldığı Mersin’deki istişare toplantısına Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ömer Açıkgöz, İnşaat ve Emlak Grup Başkanı M. Mustafa Murat, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal etkinlikler Grup Başkanı Mustafa Yavuz, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Projeler Grup Başkanı Zeynep Öçgüder, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Kurumlar Grup Başkanı Ali Karagöz, Adana, Konya, Hatay, Osmaniye, Niğde, Antalya ve Mersin  İl Milli Eğitim Müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım Sultanoğlu ilimizde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı sunusunda ilimiz ile ilgili istatistiki bilgiler, devam eden ve yapılacak olan  projeler hakkında  bilgi verdi.