“EĞİTİM, BİR İLETİŞİM SÜRECİDİR” 

Programın açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Murat Tekin, yüksekokulun eğitim-öğretim programları hakkında genel bilgi verdi. Doç. Dr. Tekin, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği bölümlerinin ders içerikleri, öğrencilerin disiplin işleri, sınavlar, derslere devam zorunluluğu, izinli sayılma ve başarıların değerlendirilmesi konularında slayt sunumu gerçekleştirdi. 

Doç. Dr. Tekin, eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilere okul dönemiyle ilgili tavsiyelerde bulunarak, “Eğitim, bir iletişim sürecidir. Bizler size yardımcı olmak ve sizin başarınız için buradayız. Her türlü probleminizde bizlerle iletişim kurarak eğitim hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bütün akademisyen arkadaşlarımla birlikte amacımız sıradan değil aranan öğrencileri yetiştirmektir.” diye konuştu. 

“BAŞARI İÇİN BEDEL ÖDEMELİSİNİZ” 

Doç. Dr. Murat Tekin’in ardından kürsüye gelen Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selahattin Akpınar ise öğrencilere günümüzün ve geleceğin mesleği olarak çok iyi bir bölümü seçtiklerini belirterek, “Hak ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak çok çalışmaya gayret gösterin. Çünkü başarılı olmak için bedel ödemek zorundayız. Başarı için ömrünün belirli bir dönemini bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler.” dedi. 

Karaman ve üniversiteyi tanıtıcı sunumların ardından öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla program sona erdi.