Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarda üniversite temsilcileri tarafından ziyaretçilere slaytlar eşliğinde bilgilendirici sunumlar yapılırken sınav kaygısı ve kariyer planlaması gibi farklı konularda da söyleşiler gerçekleştirildi.
İki gün süren etkinlikte Ermenek’teki lise öğrencileri, veliler ve öğretmenler katılımcı üniversitelerin stantlarını gezerek üniversiteler hakkında merak ettikleri konuları öğrenme şansı elde etti.

Ermenek’te düzenlenen ‘Üniversite Tanıtım Fuarı’nda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Aydın Güler ve Murat Beyaz ile KMÜ Ermenek Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ali Dağatan ve Öğretim Görevlisi Tuğba Çakır temsil etti.

Fuarın ardından üniversite temsilcileri Gençlik Meclisi’nde görev alan öğrencilerin eşliğinde Ermenek’in tarihî, kültürel ve doğal güzelliklerini gezerek bilgi aldı. Daha sonra temsilciler Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ile biraraya gelerek fuar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’in üniversite temsilcilerine teşekkür belgesi vermesiyle etkinlik sona erdi.