Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında gerçekleştirilen seçime 36 öğrenci topluluğundan 27’si katıldı. Seçim sonucunda oyların çoğunu alan KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi ve  aynı zamanda Yeniler Öğrenci Topluluğu Başkanı olan Mustafa Aydın, Öğrenci Toplulukları Konseyi Başkanı seçildi.
Seçimin ardından konuşan Üniversite Öğrenci Toplulukları Konseyi Başkanı Mustafa Aydın, oy kullanan tüm öğrenci temsilcilerine teşekkür ederek, öğrenci toplulukları arasında iletişimi artırmaya ve etkinliklere öğrencilerin daha fazla katılımını desteklemeye önem vereceğini, ayrıca üniversitede daha çeşitli ve nitelikli etkinlikler düzenlemeye gayret edeceğini belirtti.
Mustafa Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üniversitemizi ve öğrenci arkadaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım, herkese eşit ve adaletli davranacağım. Yaşanılan ve yaşanabilecek bütün sorunları yönetimle paylaşarak destek alacağım. Ülkemizi, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak bölünmez bütünlüğümüzü sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”