14 Aralık Pazartesi İki Farklı Etkinlik

Haftanın ilk gününde Gençlik Merkezim Öğrenci Topluluğu tarafından Turkcell Akademi söyleşisi düzenlenecek. SKS 1 nolu salondaki söyleşi saat 13’te başlayacak.

Diğer bir etkinlikte ise Yeniler Öğrenci Topluluğu tarafından Prof. Dr. Murat Çemrek’in konuşmacı olarak katılacağı ‘Yeni Dönemde Türk Dış Politikası’ konulu konferans düzenlenecek. Konferans SKS 2 nolu salonda saat 14’te başlayacak. 

15 Aralık Salı Günü İki Etkinlik

Gençlik Merkezim Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenecek ‘Muhasebe ve Mali Müşavirler Tanıtım Etkinliği’ SKS 2 nolu salonda saat 14’te başlarken bir diğer etkinlikte ise KARDOS & Yunus Emre ve Hoşgörü Öğrenci Toplulukları tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Temel Dağcılık’ eğitimleri verilecek. Eğitimler SKS 3 nolu salonda saat 14’te başlayacak. 

16 Aralık Çarşamba İki Etkinlik

Günün ilk etkinliğinde Genç Tarihçiler Öğrenci Topluluğu Nihal Atsız konulu resim sergisini öğrencilerle buluşturuyor. SKS Sergi Salonundaki etkinlik iki gün boyunca 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. 

Diğer bir etkinlikte ise Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu ‘KMÜ AIDS'i Öğreniyor’ temasıyla Philadelphia filmini öğrencilerin beğenisine sunacak. Film gösterimi SKS 3 nolu salonda saat 14.30’da başlayacak.

17 Aralık Perşembe Dört Etkinlik

Günün ilk etkinliği İslami İlimler Fakültesi ile İlim ve Medeniyet Öğrenci Topluluğunca düzenlenen ‘Sosyal Değişim ve Üniversite Gençliği’ konulu konferans olacak. Etkinlik SKS 1 nolu salonda saat 13.30’da başlayacak.

İkinci etkinlikte Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Topluluğu öğrencileri Karaman Sevgi Evlerini ziyaret edecek. Ziyaret saat 16’da gerçekleşecek.

Diğer etkinlikte ise İslami İlimler Fakültesinin düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu Düşünceler ve Kavramlar seminerlerinde ‘Takva’ kavramı irdelenecek. Seminer SKS VIP salonunda saat 15’te başlayacak.

Son etkinlikte ise Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından ‘Spor Bilimlerinde Bilimsel Makale Yazma, Yayımlama ve Yayın Etiği’ konulu çalıştay düzenlenecek. Çalıştay SKS 2 ve 3 nolu salonlarda gerçekleştirilecek.

18 Aralık Cuma

Haftanın son gününde İslami İlimler Fakültesi ile Karaman Ticaret İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte ‘Yeni Bir Sigorta Modeli’ konulu panel gerçekleştirilecek.  Panel SKS 1 nolu salonda saat 13.30’da başlayacak.