Serginin açılışına Karaman Valisi Murat Koca ve eşleri, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

‘Bilişimin Sanata Yansıması’ ve ‘Türk Kültüründen İzler’

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Fuaye alanında görücüye çıkan 100’e yakın eser arasında Uzm. Gülşen Kahraman’ın “Bilişimin Sanata Yansıması” konulu çalışmaları ile Öğr. Gör. Azize Melek Önder’in “Türk Kültüründen İzler” konulu çalışmaları yer alıyor. Sergiyi gezerek eserler hakkında tek tek bilgi alan protokol üyeleri serginin açılışından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretçilerin oldukça ilgisini çeken sergi hakkında açıklamada bulunan Gülşen Kahraman ve Azize Melek Önder yapmış oldukları el emeği göz nuru çalışmaların sergilerde sanatseverlerle buluştuğunda daha fazla anlam kazandığını belirterek, “Bu amaçla açmış olduğumuz sergimize yoğun bir ilgi oldu. Bu ilgi bizi çok mutlu etti. Sergimize gelerek bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” dediler.

Gülşen Kahraman ve Azize Melek Önder’in eserlerinden oluşan sergi 13 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.