Üniversitede 24 Kasım Pazartesi günü şairler ve yazarlar ile söyleşi düzenlenirken 25 Kasım Salı günü üniversite sanayi işbirliği, Şaşkın Mali show live, tarihsel ve kültürel açıdan Türk Rus ilişkileri,  kariyer uçuşu ve temel fotoğrafçılık eğitimleri konulu beş farklı etkinlik gerçekleştirilecek. 26 Kasım Çarşamba günü de çocuk ve yetişkin hastalarda beslenme konulu konferans düzenlenecek. 27 Kasım Perşembe günü ar-ge, innovasyon ve endüstriyel uygulama destek programına yönelik eğitim verilecek. 28 Kasım’da ise Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği hakkında düzenlenecek konferans ile Mehmet Nuri Parmaksız öğrencilerle buluşacak.

KMÜ’de ‘Show Live’

KMÜ Genç Araştırmacılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ve 25 Kasım Perşembe günü saat 18’de Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda başlayacak olan show live programının sunuculuğunu KMÜ öğrencisi ‘Şaşkın Mali’ lakaplı Mehmet Ali Horozlu yapacak. Show gösterisine Ayışığı Ebru, Ramazan Kolukısa, Aybüke Durak ve Eren Ertem şiirler, şarkılar ve sohbetleri ile eşlik edecek. Etkinlik sonunda ödüllü kareoke yarışması ve dans gösterisi düzenlenecek.

Üniversitede Türk- Rus İlişkileri Konuşulacak

KMÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği ve 25 Kasımda gerçekleştirilecek olan ‘Tarihsel ve Kültürel Açıdan Türk- Rus İlişkileri’ konulu panel Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi 2 nolu Konferans salonunda yapılacak. Saat 15’te başlayacak olan etkinliğe St. Petersburg Devlet Üniversitesi’nden Doç. Dr. Akif Farzaliev konuşmacı olarak katılacak.

KMÜ ve KOSGEB İşbirliği ile Eğitim

KMÜ Proje Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) ve KOSGEB işbirliğiyle  ‘Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı’na yönelik eğitim gerçekleştirilecek. 27 Kasım Perşembe günü KMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak olan program saat 14’te başlayacak. Eğitim, KOSGEB Karaman Hizmet Müdürü Mevlüt Tavşan ve KOSGEB uzmanları tarafından verilecek.