Kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda kitapsever katıldı.

Kitaplarıyla birlikte etkinlik alanına gelen öğrenciler bir saat boyunca kitap okudu. Meraklı bakışlar karşısında kitaplarını okumaya devam eden kitapseverler etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tarz yararlı etkinliklerin tekrar etmesini istediler. 

“Kitaplar Raflarda Durmamalı”

Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu Başkanı Kadir Balcı kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin beklenen ilgiyi gördüğünü dile getirerek, “Günümüzde kitap okuma alışkanlığı giderek azalıyor. Kitaplar raflarda durmamalı.  Topluluk olarak kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Elliye yakın kitapsever ile amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum.” dedi.  

Kitap okuma etkinliklerinin, toplulukları tarafından sürekli hale getirileceğini söyleyen Kadir Balcı, etkinliğin diğer kurumlara da örnek olmasını diledi.