Birçok ülkeye de ihracatı bulunan Serta Kozmetik Türkiye'de ağda konusunda kendini kanıtlamış öncü firmaların başında geliyor. Özellikle ağda başta olmak üzere çeşitli kozmetik ürünlerde zengin ürün çeşidini kanıtlamış olan Serta Kozmetik'in Karaman bayisi olan Göktekin Kozmetik ile birlikte Karaman'da bir ilke imza attı. Seminer Demosan Otelde yapıldı. Seminere Kuaförler ve Berberler Odası üyelerinin ilgisi yoğundu. Seminerde bayan kuaförleri görsel bir anlatım yapıldı. 
Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu katılımdan memnun olduğunu dile getirerek ''Arkadaşlarımız için eğitici bir seminer oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.
Göktekin Kozmetik'in sahibi Hanifi Göktekin de eğitici bir seminer yapıldığını vurgulayarak ''Ağda eğitim semineri vermemizdeki amacımız kuaför arkadaşlarımızın pratik ağda bilgilerini tazelemesi ve ağda alanındaki tecrübelerini daha da uzmanlaştırmaları için onlara ücretsiz bir ağda eğitim semineri düzenledik. İnşallah başarılı olduğumuzu umuyorum. Bu çalışmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen ağda firmamız Serta Kozmetik'e, Karaman Berberler ve Kuaförler Oda Başkanımız Sayın Selahattin beye ve yönetimine ayrıca tüm katılımcı kuaför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.
Ağda Semineri katılımcılara sertifika verilmesiyle son buldu. 
Necati ERMİŞ