Hafızlık, Kur'an-ı Kerimi güzel okuma ve Ezanı güzel okuma yarışmaları yapıldı.

Her yıl kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çerçevesinde erkek din görevlileri arasında yapılan Hafızlık, Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma ve ezanı güzel okuma yarışması yapıldı.


Karaman Müftüsü Nuri Değirmenci Başkanlığında Müftülük toplantı salonunda yapıldı. Yarışmanın Jüri başkanlığını İl Müftüsü Nuri Değirmenci, üyeliklerini ise İl Müftü Yardımcısı Ali Abay, Uzman Vaiz Zübeyde Okuyucu, Karaman İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Nihat Karaçam ve Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursu Öğreticisi Osman Aslan görev aldı.  Yarışmalarda birinci gelen din görevlileri arasında, Ermenek İlçesi Karalar Mahallesi Camii Müezzin Kayyımı Ramazan Aydın Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasnda birinci oldu.


Kılbasan Kasabası Boyacı Camii İmam-Hatibi Hüseyin Şimşek ise Ezan'ı Güzel Okumada, Ermenek ilçesi Latifağa Mescidi İmam-Hatibi Ahmet Sarıyar Hafızlık Yarışmasında, birincilikler elde etti. İl birincilerinin bölgelerde yapılacak olan bölge birinciliği yarışmalarına katılacakları öğrenildi.