Uğur Dershanesi öğrencilerinden LYS Karaman il birincisi Yahya Eryılmaz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.  

LYS açıklandığı zaman ailem ve dershanemle benim için en iyi olabilecek tercihi değerlendirdiklerini ve her zaman idealinde olan tıp fakültesini yazmaya karar verdiğini belirten Yahya Eryılmaz sonuçlar açıklanmadan bu bölümü kazanacağını bildiğini hedefinin ilerde iyi bir doktor olarak insanlara yardım etmek olduğunu belirtti. 2014 YGS- LYS ye hazırlanacak adaylara da yaz tatilini çok iyi değerlendirerek her geçen gün artan bir tempoyla çalışmalarını tavsiye eden Yahya Eryılmaz başarımda emeği geçen İrfan Ataseven Fen Lisesi öğretmenlerime ve 4 yıldır devam ettiğim Uğur Dershanesinin yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven de LYS yerleşme sonuçlarında elde ettikleri bireysel ve kitlesel başarıyı değerlendirerek “Çalıştık, çalıştık, bilgi ve birikimlerimizi öğrencilerimize aktardık. YGS, LYS ve SBS’deki başarılarımızla Karaman’da öğrenci ve velilerimizin birinci tercihi olduk. Şu an öğrencilerimizin kazandığı bu büyük başarılarla Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dedi. 

1 Ağustos Perşembe günü gelecek yılın çalışmalarına başlayacaklarını belirten Konukseven tüm öğrenci velileri 1 Ağustosta başlayacak kamp programımız hakkında bilgi almak için dershanemize bekliyorum. Dedi.